27 Kasım 2009 Cuma

Seyircili maça hasret



Geçen haftayı galibiyetle kapayan Giresunspor bu hafta Kayseri erciyesspor'la karşılaşacak.Altay maçında tribünlerden atlayan bir taraftarın sahaya girmesi ve hakem Bünyamin Gezer'in üzerine yürümesi sebebiyle bu karşılaşma seyircisiz oynanacak..
Erciyes maçını da oynanmış sayarsak,Giresunspor 13 maçın 3'ünü seyircisiz oynamış oluyor.Bu takım zaten sahasının bakımda olması sebebiyle Giresun'da oynaması gereken 4 maçı İstanbul'da oynadı.Üstüne bir de seyircisiz maçları eklediğimizde ortaya trajikomik bir istatistik çıkıyor.
Ligde 13.haftaya girdiğimiz şu günlerde Giresun'lular,takımlarını Atatürk stadında sadece ve sadece 2 kez izleyebildiler.(Hafta içi oynanan kupa maçını dahil etmiyorum)
Taraftar profilinin değişmeyeceğini de düşünürsek bu ceza büyük ihtimalle son olmayacak.Bakalım Giresunspor,13 kasım'da sahasında Konyaspor'la karşılastıktan sonra,birdahaki "seyircili" maçını ne zaman oynayacak!?

Seyircisiz maçların bu derece sıradanlaştığı Giresun şehirinde,bence bundan sonra 'Seyircili' oynanacak maçlar öncesi anonslar yapılmalı,halk bilgilendirilmeli.Tabii ki bu işin esprisi..Umarım Kayseri erciyesspor maçı,Giresunspor'un bu sene seyircisiz olarak oynacağı son maç olur.


Korkut Ali Ferah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder